Tegyünk a mindennapi egészségünkért!

nuxe - expresszpatika.hu

Mindannyiunknak fontos, hogy egészségesek legyünk, amit a külsőnk is vissza fog tükrözni. Ha belül minden rendben működik, akkor szép lesz a hajunk, erősek lesznek a körmeink és a bőrünkön is pozitív változások mennek végbe. 

Mindenképp érdemes olyan szépségápolási márkák termékeit használni, amik elkötelezettek a természetes összetevők és az innováció iránt, ilyen például a Nuxe is. Ugyanakkor fontos a megfelelő étrend-kiegészítők használata is, e téren gondoljunk a gyermekeinkre is, akik számára a Vitacolan multivitamin készítménye remek választás. 

Tápláljuk a bőrünket belülről is! 

Ha nap mint nap elégedetten szeretnénk tükörbe nézni, akkor kiemelt figyelmet kell fordítanunk az arcbőrünk ápolására, táplálására. Mielőtt elkezdenénk nézelődni a kozmetikumok között, érdemes megvizsgálni, hogy vajon rendben van-e a táplálkozásunk, biztosunk-e a szervezetünknek minden fontos tápanyagot és vitamint. Ha ugyanis ezen a téren nagyon el vagyunk maradva, akkor még a legfantasztikusabb arckrémtől sem várhatunk csodát. 

 

A zöldségek, gyümölcsök gazdagok antioxidánsokban, ezáltal segítik a bőr regenerációját és védelmét a káros hatások ellen. A lazac, a tonhal, a lenmag, a chia mag, a dió és az egyéb omega-3 zsírsavakban gazdag ételek hozzájárulnak a bőr hidratáltságához és rugalmasságához. Ahhoz, hogy egészséges legyen a bőrünk, szükség van jó minőségű fehérjékre is, amiknek a csirke, a halak, a tojás, a tejtermékek és a hüvelyesek is gazdag forrásai.

Külső támogatás a Nuxe márka termékeivel 

A Nuxe egy francia szépségápolási márka, amelyet Aliza Jabès alapított 1989-ben. A márka neve a termékeiben gyakran használt természetes összetevőket tükrözi, a „nature” és a „luxury” szavak összevonásából származik. A Nuxe termékek azért nagyon különlegesek, mert kombinálják a tudományos kutatást a természetes összetevőkkel. Ráadásul a cég a környezetvédelem iránt is elkötelezett, és igyekszik fenntartható forrásokból származó összetevőket használni a termékeiben. A Nuxe kozmetikumait tehát bátran használhatjuk, ha szép és egészséges bőrképet szeretnénk elérni. 

Használjunk vitaminokat, és adjuk a gyerekeinknek is! 

Sajnos a táplálkozással nem mindig tudjuk bejuttatni a szervezetünkbe a kellő mennyiségű és minőségű tápanyagot, így ezek pótlására étrend-kiegészítők formájában is szükség lehet. Ne csak magunkra, hanem a gyermekeinkre is gondoljuk, hiszen már számukra is kiváló termékek vannak, közéjük tartozik például a Vitacolan multivitamin készítmény is. Ha odafigyelünk rá, hogy a csemeténk rendszeresen fogyassza, akkor ezáltal megelőzhetjük a vitaminhiány kialakulását, sőt, még az étvágytalanságon és a nem megfelelő teljesítő képességen is sokat javíthat.  A Vitacolan multivitamin többek között A-, B1-, B2-, B6- és C-vitamint is tartalmaz. Naranccsal van ízesítve, hogy a gyerekek szívesen elfogyasszák. Már csecsemőkortól kezdve alkalmazható napi 1 kávéskanál mennyiségben, de kisebb és már serdülőkorban lévő gyerekeknek is adható. Igény szerint vízzel, tejjel és akár teával is hígítható a Vitacolan terméke.